nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Opštini poklonjeno pet saobraćajnih ogledala

Opštini poklonjeno pet saobraćajnih ogledala

U okviru projekta “Sigurnost i bezbjednost svih učesnika u saobraćaju”, koji je podržan od strane Ministarstva kapitalnih investicija, Oldtajmer klub Pljevlja uručio je pet pravougaonih saobraćajnih ogledala Opštini Pljevlja – Sekretarijatu za stambeno komunalne poslove, saobraćaj i vode. Nadležni iz ovog Sekretarijata postaviti će ogledala na nepreglednim raskrsnicama na području Pljevalja i na taj način spriječiti izazivanje saobraćajnih nezgoda usled nepreglednosti.

Projektom se želi povećati bezbjednost svih učesnika u saobraćaju (pješaka, vozača, biciklista, motociklista) na području opštine Pljevlja kroz poznavanje saobraćajne kulture.

„Želimo da učesnike u saobraćaju upozirimo na moguće neželjene posledice nepoštovanja pravila bezbjednosti saobraćaja. Glavna ciljna grupa projekta su: građani Pljevalja, sa akcentom na mlade i djecu, jer podsticanjem mladih moguće je stvoriti trenutnu, ali i buduću generaciju savjesnih učesnika u saobraćaju“, kazali su iz Oldtajmer kluba Pljevlja.

Ispred Sekretarijata za komunalne poslove, saobraćaj i vode na uručenim saobraćajnim ogledalima zahvalili su se Dragan Mazalica i Radivoje Brajković.

U narednom periodu ovaj klub planira realizaciju sličnih aktivnosti na području opštine Pljevlja.

Uručena saobraćajna ogledala
Uručena saobraćajna ogledala

IMG-e2794f14f17544fb6633696f4b336a12-V

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

kovacevic ori 1

Kovačević sa ambasadorima EU: Saradnjom do čistog vazduha i čiste vode u Pljevljima, prethodna Vlada ostavila tenzije

Ambasadori država članica Evropske unije i šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *