subota , 13 jula 2024
Početna / Vijesti / Kultura / Osmomartovska priredba učenika Srednje stručne škole

Osmomartovska priredba učenika Srednje stručne škole

Učenici Srednje stručne škole su pripremili kulturno – zabavni program povodom 8. marta. Program je održan u prepunom Domu Vojske, gdje mnogi posjetioci nisu imali mjesta da sjednu pa je veliki broj njih stajao.

– Danas je 8. mart dan svih žena, ali više nego ostalih, danas je dan majki. U ime SSŠ čestitam 8. mart svim ženama i majkama – čestitale su voditeljke programa Milica Tošić i Nikolina Klačar.

Učenici su pripremili program ispunjen pjevanjem od narodne, zabavne, rokenrol do rep muzike, muziciranjem, horskim nastupom, recitovanjem, šalama i skečevima.

U više navrata, prateći niz pjevača nastupala je školska muzička grupa koju čine:

Emil Ciguljin, Lazar Grbović, Nemanja Čabarkapa i Marko Miler. Niz instrumentala na klavijaturama, uglavnom narodnih, svirali su učenici Mirko Laković i Arman Abazdin.

Pjevali su: Nejra Bašić, Selma Zepčak, Amina Bulut, Irma Alispahić i Amela Bekto. Milan Pupović se predstavio rep pjesmom.

Nastupio je i hor SSŠ koji čine: Lejla Brković, Natalija Kuburović, Selma Zepčak, Dijana Savić, Elmedina Mahmutović, Sara Anđelić, Helena Čvorović, Alda Džidić, Jovana Pupović, Nikolina Ćuzović, Isidora Čvorović, Andrijana Mrdak i Nikolina Laketić.

Recitovali su Ivana Krsmanović, Adam Ljiljanić i Tamara Zeković. Sava Zvizdić je u par navrata govorio šale i viceve u stilu stend ap komičara. Na kraju su svi izvođači bili zajedno na pozornici.

Organizatori programa, održanog 8. marta su bili Sava Zvizdić, Emil Ciguljin, a tehnička podrška Dejan Cvijović.

Svi izvođači priredba SSŠ

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Zvezdin karavan 1. juna u Pljevljima, istog dana i humanitarni koncert

Karavan Fudbalskog kluba Crvena Zvezda dolazi u Pljevlja. Pljevaljski ogranak navijačkog kluba „Delije“ poziva vas …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.