četvrtak , 18 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Panel diskusija na temu “Aerozagađenje u Pljevljima, životna sredina i zdravlje ljudi”

Panel diskusija na temu “Aerozagađenje u Pljevljima, životna sredina i zdravlje ljudi”

U prostorijama Američkog ugla u Pljevljima 20. decembra 2019. godine sa početkom u 12 časova biće održana panel diskusija. Tema panel diskusije: “Aerozagađenje u Pljevljima, životna sredina i zdravlje ljudi”.

Organizatori panel diskusije su Nvo Ekološko društvo “Breznica”, Fond za aktivno građanstvo uz podršku Američke ambasade u Crnoj Gori.

Fond za aktivno građanstvo, uz podršku ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, realizuje program “Za jači glas organizacija građanskog društva” čiji je cilj jačanje uloge građanskog društva u stvaranju uslova za demokratske promjene i razvoj u raznim društvenim oblastima.

“U fokusu programa je pružanje finansijske podrške nevladinim organizacijama, za projekte iz sljedećih oblasti: osnaživanje i društvena uključenost mladih, ekonomsko i političko osnaživanje žena, osnaživanje nerazvijenih i marginalizovanih zajednica, društveno preduzetništvo, zaštita životne sredine i održivi razvoj i prevencija nasilnog ekstremizma”, saopšteno je iz Fonda za aktivno građanstvo.

izvor: pvinformer.me

panel diskusija

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.