ponedeljak , 4 decembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Panika na dvoru: Preostale pristalice DPS-a napale bivše partijske članove

Panika na dvoru: Preostale pristalice DPS-a napale bivše partijske članove

Obavještavamo javnost da su  u Pljevljima članovi DPS-a fizički nasrnuli i napali mladića koji je ovih dana istupio iz te partije.

Nakon što se nedavno desio sukob između sadašnjih i bivših policajaca na Žabljaku, sinoć se u Pljevljima desio napad jednog od preostaih članova DPS-a na bivšeg člana ove partije, koji je samo jedan od mnogih koji su vladajućoj garnituri otkazali poslušnost i povjerenje. U Pljevljima je očigledno nastupila panika među preostalim pristalicama DPS-a pa su se na javnom mjestu obrušili na svoje bivše partijske kolege, koje su ih napustile u proteklih nekoliko mjeseci.

Veći incident u samom centru Pljevalja spriječili su savjesni građani koji su sa sažaljenjem posmatrali nervozu preostalih pristalica DPS-a u svom gradu.

DPS je svjestan da u vremenu pred nama neće moći više da puni džepove nekolicine provilegovanih pojedinaca, njihovih najbližih rođaka i prijatelja, a da za građane ne ostane ništa. Crna Gora 30. avgusta postaje zemlja svih svojih građana, a ne samo male grupe pojedinaca koji su privatizovali Crnu Goru.

Narodna koalicija Za budućnost Crne Gore

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ČEMU VAKAT TOME I VRIJEME

Moralo je da prođe 78 godina da se pored jame na Stražici, u koju su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.