ponedeljak , jul 6 2020
Početna / Vijesti / Društvo / „Patent“ i „Inče“ organizovali druženje poljoprivrednika

„Patent“ i „Inče“ organizovali druženje poljoprivrednika

Večeras se 110 pljevaljskih poljoprivrednika, u svečanoj sali „Taše“, družilo na svečanoj večeri organizovanoj povodom uspješne saradnje sa regionalnim proizvođačem hrane za životinje „Patent“ i lokalnim distributerom firmom „Inče“. Svečanosti su prisustvovali predstavnici opštinske Službe za poljoprivredu.

Poštovani i vrijedni pljevaljski domaćini, mnogi u pratnji supruga, uz muziku i razgovor petu godinu za redom obilježavaju na ovaj način još jednu uspješnu godinu u kojoj se mogu pohvaliti da su jedini od rijetkih nezavisnih ljudi koji žive od svog rada i truda.

-Profesija poljoprivrednika i stočara nije nimalo popularna u našem društvu. Vaš uspješan rad je primjer kako svake godine unaprijeđujete svoja domaćinstva i imate kupce za vaše kvalitetne proizvode, kazala je Mira Kotlaja, regionalni zastupnik „Patenta“ za CG, zahvaljujući na povjerenju i saradnji.

Povodom decenije rada trgovine „Inče“, direktor Batrić Potpara, u pozdravnoj riječi, podsjetio je na prvu isporuku stočne hrane Ljubenku Joksoviću prije 10 godina kada je iz dva puta autom sa prikolicom isporučio tonu u Otiloviće. Danas kamionom stočnu hranu dovozi svim poljoprivrednicima.

-Protekle decenije bilo je poslovanja sa raznim firmama za proizvodnju stočne hrane ali ni jedna se nije pokazala kao „Patent“, a gdje je „Patent“ tu su i direktor Slobodan Simonović, regionalni zasputnik Mira Kotlaja. Dragi prijatelji, poljoprivrednici i zastupnici, sve vas pozdravljam i zahvaljujem što ste večeras ovde, rekao je Potpara zahvaljujući svojoj vrijednoj supruzi Bojani, neumornom radniku, i vrijednoj radnici Maji.

Druženje je nastavljeno uz muziku i priču.

Patent naslovnaPatent naslovna Patent direktoriPatentPatent 3Patent 4Patent6 Patent 9Patent8Patent 10 Paten11Bojana i Maja

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Aart_183079_Gradnja_ograde_kod_crkve_Svetog_Prokopija

MJEŠTANI ŠULA SLOŽNO RADE NA SREĐIVANJU CRKVE SV.VELIKOMUČENIKA PROKOPIJA

Žitelji pljevaljskog naselja Šula ovih dana složno rade na uređenju porte crkve Svetog velikomučenika Prokopija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *