ponedeljak , 25 septembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Peti dan kampanje Demokrata

Peti dan kampanje Demokrata

Petog dana kampanje Mlade Demokrate, predvođene Aleksom Bečićem, predsjednikom Demokratske Crne Gore, Borisom Bogdanovićem, generalnim sekretarom i rukovodstvom pljevaljskih Demokrata obišli su domaćinstva na sledećim područjima: Gornji Moćevac, Đurđevića Tara, Kosanica, Paćevina, Glibaći, Borovica, Obarde, Odžak, Potpeće, Rudnice, Komini, Ljuća, Vrbica i Mijakovići.

 

Na ovim područjima obiđeno je 488 domaćinstva, i zabilježena podrška Demokratama od 48,6%.  Demokratska partija socijalista u Pljevljima može slobodno da se pripremi za poraz, jer će ih na narednim lokalnim izborima Demokrate nesumnjivo poslati u politički nepovrat.

 

Mještanin Gornjeg Moćevca, domaćin porodice Zujić, saopštio je predsjedniku Bečiću da ne može da vjeruje da u jednom od najstarijih gradskih naselja i dalje u pojedinim djelovima nema asfaltiranih ulica, a da je većina postojećih odavno propala, što mnogo otežava saobraćaj kroz naselje. Požalio se i na  učestale probleme na kanalizacionoj mreži, zbog dotrajalosti iste.

 

Problem predstavlja i ulična rasvjeta koja nije instalirana u dovoljnoj mjeri i često gašenje uličnih svetiljki, pa je mrak na ulicama naselja postao svakodnevnica.  Takođe, ranije igralište koje se nalazilo ispred Vojne fabrike uzurpirano je istovarenim balvanima kompanije „Vektra“ čime je onemogućeno njegovo korišćenje. Na tom igralištu stasale su mnoge generacije iz ovoga kraja, a svaka generacija je i lično ulagala sredstva u opremanje i unaprijeđenje igrališta, što izaziva dodatni revolt kod mještana, rekao je predsjedniku Demokrata gospodin Zujić.

 

Nakon cjelodnevnog obilaska pljevaljskih domaćinstava proteklih dana, upoznavanja sa građanima i njihovim problemima, i na osnovu podrške koja svakim danom sve više raste, uvjereni smo da će Demokrate biti nosioci promjena i u Pljevljima i da će Demokrate biti ljudi koji će preuzeti odgovornost za budućnost grada.

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Još nema dogovora, novi sastanak kad se Milatović vrati iz SAD

Novi sastanak predstavnika partija koje pregovaraju o formiranju 44. Vlade održan je sinoć u Podgorici, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.