utorak , mart 31 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Planirana izgradnja zgrade za VCG i MO u Pljevljima

Planirana izgradnja zgrade za VCG i MO u Pljevljima

U cilju rješavanja stambenih potreba pripadnika Vojske Crne Gore i zaposlenih u Ministarstvu odbrane (MO), osim u Danilovgradu, planirana je izgradnja stambenih zgrada u Podgorici, Nikšiću, Pljevljima i Baru, kazala je generalna direktorica Direktorata za materijalne resurse u MO, Alma Ljuljanaj Jovićević.

Iz MO ranije su najavili da bi stambena zgrada za pripadnike VCG i MO u Danilovgradu, u kojoj će biti izgrađeno 68 stanova, trebalo da bude završena na jesen ove godine.

Ljuljanaj Jovićević rekla je da je za rješavanje stambenih potreba pripadnika VCG i zaposlenih u MO u narednom periodu planirana i izgradnja stambeno poslovnih objekata u Podgorici, Nikšiću, Pljevljima i Baru.

Ona je kazala da je sa opštinom Pljevlja u toku postupak poravnjanja da se na lokaciji Mali logor, na kojoj je po važećem planskom dokumentu predviđena stambena izgradnja, MO oslobodi plaćanja naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta.

Tako bi, kako je navela Ljuljanaj Jovićević, bili stvoreni uslovi da i na toj lokaciji u narednom periodu mogu da grade stambeno poslovne objekte.

 

Izvor Vijesti

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Coronavirus covid19

IJZ CG: Još 4 osobe zaražene koronavirusom, ukupno 109

Analiziran 51 uzorak Institut javnog zdravlja Crne Gore saopštio je da je od jutros izvršena …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *