nedelja , avgust 25 2019
Početna / Vijesti / Sport / Počeo Međunarodni fudbalski turnir prijateljstva

Počeo Međunarodni fudbalski turnir prijateljstva

Treći Međunarodni fudbalski turnir prijateljstva „Pljevlja 2016“ u ženskom fudbalu koji je okupio šesnaest ekipa iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Bugarske počeo je danas u 11 časova u Sportskom centru „Ada“.

img_0418

Organizator je FK „Breznica“, a sponzori ovogodišnjeg turnira su Opština Pljevlja, Ambasada SAD u Crnoj Gori i Ministarstvo finansija. Na svečanom otvaranju nastupili su polaznici  KUD-a „Pljevlja“ i sportsko-plesnog kluba „Diatreta“, a brojni ljubitelji ženskog fudbala okupili su se da pozdrave mlade fudbalerke.

img_0403

– Grupa pljevaljskih entuzijasta osnivača ženskog FK“Breznica“ organizovali su prije tri godine u našem gradu međunarodni turnir prijateljstva za djevojke. FK“Breznica“ je za veoma kratko vrijeme postojanja uspio napraviti zapažene rezultate u radu i razvoju kluba. pored rada na omasovljavanju ženskog fudbala uspjeli su u toku takmičarske sezone 2015/2016 ostvariti i najznačajniji rezultat u svom postojanju, osvojili su titulu prvaka Crne Gore. Pioniri i petlići FK“Breznica“ najbolji su u Ligi sjeverne regije. Trenutno okupljaju preko 300 dječaka i djevojčica koji se takmiče u ligama sjeverne regije – rekao je Mersudin Halilović sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti, koji je otvorio turnir.

Učesnike turnira i sve prisutne u SC „Ada“ pozdravio je direktor turnira Albin Kondo i Svetlana Dujović.

Opširnije u štampanom izdanju „Pljevaljskih novina“

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Slavka Maksimović i karate reprezentacija CG

U Pljevljima na pripremama kadetsko-juniorska karate reprezentacije Crne Gore.

Od 25.07-30.07. 2019. god. u  Pljevljima, održane su pripreme u katama muške kadetsko -juniorske karate …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *