nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Policajci u fantomkama sinoć privodili omladinu u Pljevljima

Policajci u fantomkama sinoć privodili omladinu u Pljevljima

Policija je večeras u fantomkama imala akciju u Pljevljima, javlja portal in4s,  gdje je na brutalan način prekinula omladinu u provodu i počela da ih maltretira, legitimiše, privodi…

Policija je večeras u fantomkama imala akciju u Pljevljima gdje je na brutalan način prekinula omladinu u provodu i počela da ih maltretira, legitimiše, privodi…

Što se može vidjeti na video zapisima, specijalci bez obilježja, iz neobilježenih automobila, u saradnji sa „regularnim“ policijskim snagama uznemiravaju pljevaljsku omladinu.

Po riječima jednog od očevidaca, policija pretresa, tuče i pljačka bespomoćne momke i djevojke. Jednom članu Odbora za odbranu svetinja su pocijepali košulju. Kako navodi naš sagovornik, nastavili su da u kolonama od tri vozila patroliraju gradom i zastrašuju narod.

Ovo se dešava samo par sati nakon izjave direktora policije da su litije mirna okupljanja, ali da su oni spremni da se izbore sa bilo kakvim većim skupovima i protestima, očigledno su željeli da testiraju svoje „kapacitete“, pa su posle ponoći krenuli u Pljevljima bez razloga da napadaju omladinu.

izvor: in4s.net

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

SUTRA SLAVIMO VAVEDENJE! Po jutru na ovaj veliki praznik prema narodnom verovanju znaćemo kakva će nam biti sledeća godina!

Srpska pravoslavna crkva i vernici sutra slave Vavedenje Presvete Bogorodice – jedan od dvanaest velikih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.