nedelja , januar 23 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Policija u Nikšiću uhapsila deset osoba

Policija u Nikšiću uhapsila deset osoba

Kršenje mjera NKT za zarazne bolesti

Policija je danas u Nikšiću uhapsila 10 osoba koje su na tri različite lokacije prekršile mjeru Nacionalnog koordinacionog tijela, zabrana prisustva i zadržavanja više od dva lica zajedno na otvorenom javnom mjestu.

“Njih je policija zatekla na tri benzinske pumpe kako piju kafu koju su prethodno kupila na automatima i na taj način se u grupama zadržavali na javnom prostoru”, naveli su iz UP.

Uprava policije Crne Gore@PolicijaCG

je danas na području @OpstinaNiksic uhapsila 1⃣0⃣ osoba koje su na 3 različite lokacije prekršile mjeru Nacionalnog koordinacionog tijela, zabrana prisustva i zadržavanja više od dva lica zajedno na otvorenom javnom mjestu. @VladaCG

View image on Twitter
See Uprava policije Crne Gore’s other Tweets

Podsjetimo, jedna od mjera suzbijanja širenja koronavirusa je zabrana prisustva i zadržavanja više od dva lica zajedno na otvorenom javnom mjestu (trotoari, trgovi, ulice, parkovi, šetališta, plaže i sl.), osim za lica koja obavljaju svoje redovne radne zadatke.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

IMG_20220119_103148

Bogojavljenje u Pljevljima za krst časni 35 vjernika se pogružavalo

  Pljevaljski  pravoslavni vjernici hrišćanski praznik Bogojavljenje, ove godine na minus devet stepeni celzijusa, dočekli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *