ponedeljak , 22 jula 2024
Početna / Vijesti / Kultura / Popularna komedija “Sex bomb“ gostuje Pljevljima

Popularna komedija “Sex bomb“ gostuje Pljevljima

Sex bomba plakat

U srijedu 17. aprila, u Domu kulture u 20 časova, odigraće se pozorišna predstava „Sex bomb“. Predstavu je režirao i adaptirao Rade Vukotić, a igraju Nikola Ivačkov, Marija Veljković, Kristina Radenković i popularna rok zvijezda i glumac Đorđe David. Ulaznice za predstavu po cijeni od 2  eura mogu se kupiti na dan odigravanja predstave, na biletarnici Doma kulture od 12-20 časova.

Dvojica prijatelja pokušavaju da nagovore svoje supruge na promjenu partnera. Čitav taj proces ubjeđivanja je jako dug i „mučan“ za glavne junake, ali jedan vrlo interesantan komični zaplet nastaje u onom trenutku kada njihove supruge preuzmu konce u svoje ruke, pristanu na ono što se traži od njih, ali igraju po svojim pravilima. Niz komičnih replika stvara osećaj vodvilja i sigurno ne ostavlja publiku ravnodušnom.

Ova predstava je rimejk predstave koja je rađena po motivima brodvejskog mjuzikla „Volim svoju ženu“ Majkla Stjuarta i nasmijavala je publiku širom regiona. Na svakom gostovanju izazivala je salve smijeha i glumci su vraćani na bis po nekoliko puta. Nakon osamnaest godina od prvog izvođenja Rade Vukotić je uradio adaptaciju teksta i izrežirao rimejk sa novim glumcima uz koreografiju Marije Kosić.

Organizator je Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja u saradnji sa Turističkom organizacijom.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Zvezdin karavan 1. juna u Pljevljima, istog dana i humanitarni koncert

Karavan Fudbalskog kluba Crvena Zvezda dolazi u Pljevlja. Pljevaljski ogranak navijačkog kluba „Delije“ poziva vas …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.