subota , oktobar 24 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Porodica Glendžo donirala 10.000 evra Islamskoj zajednici

Porodica Glendžo donirala 10.000 evra Islamskoj zajednici

Porodica Glendžo, kao znak podrške, povodom aktuelnih događaja, donirala je Islamskoj zajednici u Pljevljima 10.000 evra.

Ta porodica, koja kontinuirano šalje izdašnu pomoć najugroženijim stanovnicima, porijeklom je iz Crne Gore, ali su njemački državljani i žive i rade u Berlinu.

Zahvaljujući njima, u minule tri godine podijeljeno je više od 450 tona pomoći u hranu i hemijskim sredstvima za 9.000 porodica u Crnoj Gori.

Pored toga što posredstvom Crvenog krsta (CK) pomažu najugroženijim, dobročinitelji finansiraju i rad Narodne kuhinje Mitropolije crnogorsko- primorske (MCP) na Cetinju, Narodnu kuhinju u Nikšiću, a donacijama su pomogli, Dječju bolnicu, ali i liječenje dječaka iz Kolašina…

-Uz ogromno poštovanje prema porodici Glendžo, zahvalan sam na donaciji. Time su pokazali da njeguju vrijednosti koje se i mi zagovaramo, a to je podrška, solidarnost, ljubav. Znači nam mnogo simbolika tog gesta i biće nam ogromno zadovoljstvo i čast da članove porodice Glendžo ugostimo kad god su u Crnoj Gori – kazao je glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Pljevljima Samir Kadribašić.

Izvor Vijesti

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

memorandum

Potpisan memorandum o saradnji između Opštine Pljevlja i Opštinske organizacije Crveni krst

Prepoznajući zajednički interes za intenzivnijom saradnjom na preduzimanju mjera i aktivnosti socijalne i dječije zaštite …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *