četvrtak , 29 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Posle nevremena u pljevaljskom selu Maoče izgorela kuća – U trenutku nastanka požara u objektu bilo 7 članova porodice

Posle nevremena u pljevaljskom selu Maoče izgorela kuća – U trenutku nastanka požara u objektu bilo 7 članova porodice

Oko 17 časova opštinu Pljevlja je zahvatilo veliko nevrijeme sa jakom kišom i gradom, koji je povremeno dostizao veličinu oraha i jakim grmljavinskim procesima.

Služba zaštite i spašavanja opštine Pljevlja je dobila obavještenje da u udaljenom pljevaljskom selu Maoče, zaseok Kaljig, gori porodični objekat. Po dolasku na lice mjesta zatekli su požar u razbuktaloj fazi.
Pretpostavlja se da je od udara groma došlo do zapaljenja el.instalacije na stambenom objektu, koji je u potpunosti izgorio. Radi se o poslednjem objektu na el.mreži u selu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja su spriječili širenje požara na tri pomoćna objekta i štalu.

U trenutku nastanka požara u kući je bilo sedam članova porodice, od kojih četvoro djece. Svi članovi porodice su uspjeli da bezbjedno napuste porodični objekat, na kome se vatra veoma brzo širila. Materijalna šteta je velika.

Uzrok požara će utvrditi nadležni organi.
Izvor-pvinformer

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Pljevlja dobila novo izletište – Pametno jezero. Kovačević, ovo je samo jedan od naših ekoloških projekata

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević i ambasadorka Republike Bugarske u Crnoj Gori Meglena Plugčijeva svečano su danas u otvorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.