subota , 30 septembra 2023
Početna / Vijesti / Sport / Potpisani ugovori za dodjelu sportskih naknada opštine Pljevlja

Potpisani ugovori za dodjelu sportskih naknada opštine Pljevlja

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović upriličio je 31. jul 2019. godine prijem za šest dobitnika sportskih naknada Opštine Pljevlja za 2019. godinu. Sportisti i sportistkinje koji su stekli status reprezentativaca Crne Gore, a imaju prebivalište i članovi su sportskih organizacija registrovanih na teritoriji Opštine Pljevlja sportsku naknadu koristiće u mjesečnim anuitetima, počev od dana potpisivanja Ugovora, u trajanju od 12 mjeseci.

Foto 1 Sport

Foto 2 sport

U  pionirskoj konkurenciji sportska naknada dodijeljena je Laketić Matiji – članu Karate kluba „Ris“ i Grujičić Ivi –  članici  Džudo kluba „Pljevlja“.

U  kadetskoj konkurenciji sportska naknada dodijeljena je Grujičić Aniti – članici Džudo kluba „Pljevlja“.

U  juniorskoj konkurenciji sportska naknada dodijeljena je Strujić Jovani – članici Karate kluba „Ris“ i Miletić Maji – članici Fudbalskog kluba „Breznica“.

U  seniorskoj konkurenciji sportska naknada dodijeljena je Vraneš Biljani – članici Fudbalskog kluba „Breznica“.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović pozdravio je nagrađene sportiste i poželio im dobre sportske rezultate u budućem periodu.

„Ova naknada je skroman znak pažnje kojim želimo da ukažemo da je jako bitno da Opština cijeni doprinos mladih ljudi koji se bave sportom i predstavljaju naš grad i državu, a prije svega učestvuju u razvoju sportske kulture i klubova u kojima vježbaju. Nadam se da ćemo u narednom periodu imati više osjećaja i povećati stipendije, kako po pitanju broja sportista koji mogu konkurisati za naknadu, tako i po pitanju opredijeljenih budžetskih sredstava za ovu namjenu“, kazao je Golubović.

Sportisti su se zahvalili Opštini Pljevlja na podršci, navodeći da im je to značajna satisfakcija za budućnost.

Na javni konkurs za dodjelu osam sportskih naknada, odnosno po dvije naknade u kategoriji pionira, kadeta, juniora i seniora, u predviđenom roku za prijavu pristiglo je šest prijava, na osnovu kojih je Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja donio konačnu Odluku.

 

Kabinet predsjednika opštine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Jovana Strujić vicešampionka Balkana

Na Balkanskom prvenstvu u karateu za seniore, koje se održava ovog vikenda u Tirani, Jovana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.