četvrtak , novembar 15 2018
Početna / Vijesti / Društvo / Poziv na zajedničku proslavu 50. rođendana

Poziv na zajedničku proslavu 50. rođendana

Pozitivanom odnosu prema životu doprinosi  poštovanje sebe i drugog, sjećanje na vrijeme drugarstva i zajedničkog odrastanja. Zahvaljujući savremenim vidovima komunikacije, društvenim mrežama i viber grupi, generacija maturanata 1987/88. je nakon prošlogodišnje proslave 30 godina mature ostala u stalnom kontaktu i poželjela da svake godine organizuje druženje u zavičaju. Ove godine tema druženja je zajednička proslava 50. rođendana. Slavlje je zakazno za 28. jul u 20 sati, u Hotelu Gold.

-Potrudite se da dođete, 28.jula u hotel „Gold“ u 20 sati. Što nas više bude, lakše će nam biti…da oduvamo tih pedeset svjećica…k’o što smo oduvali i ovih prvih pedeset godina…druga polovina stotke nas tek čeka, poručila je Kosa Šljukić u ime organizatora.

Kao što je prošle godine poručio drug Hasan Čuturić “svi smo bili na jednom zadatku-da stičemo znanje i da prije svega postanemo dobri ljudi” od ove godine dio godišnjih odmora biće u znaku školskog velikog odmora. U Pljevlja na proslavu dolaze drugovi i drugarice iz mnogih zemalja i gradova da budu dio zajedničkog slavlja prošlih i budućih dana, da svako iz generacije “ima nekog svog iz mladosti, ma gdje da krene”.

MotelMatura pedagozi

Nataša, Hasan, Daca

matura zajednička 30

Maturanti 20g

Matura 30gMatura druženje

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

posjeta kineski ambasador

Kineski ambasador Liu Jin u Pljevljima

Zahvaljujući vrijednoj donaciji od 37.850 evra amabasade NR Kine pljevaljska Služba zaštite i spašavanja je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *