četvrtak , 22 februara 2024
Početna / Vijesti / Sport / Poziv Pljevljacima na državno takmičenje u streljaštvu- discipline pištolj i revolver

Poziv Pljevljacima na državno takmičenje u streljaštvu- discipline pištolj i revolver

Streljački klub „Target“, u saradnji sa Streljackim savezom Crne Gore, 29.06.2019.godine na Servanovcu,  u 9 sati organizuje „Otvoreno prvenstvo Crne Gore u streljastvu u disciplinama pištolj i revolver velikog kalibra“. Takmičenje je do sada organizovano u skoro svim gradovima CG, a po prvi put će se održati u Pljevljima.
Cilj manifestacije je okupljanje ljubitelja, strijelaca i vlasnika legalnog oružja a pravo učešća imaju svi vlasnici legalnog oružja i takmičarskog duha koji žele da odmjere svoju preciznost. Za najbolje pripremljene su prigodne nagrade u sportskom duhu kao i druženje po okončanju takmičenja.

-Proces takmičenja odvijaće se na sledeći način:Svi takmičari imaju pravo probnog pucanja u trajanju od 5 minuta sa neograničenim brojem metaka, nakon toga ispaljuju 2 puta od po 10 metaka za ocjenu. Učesnici su obavezni sa sobom ponijeti svoje oružje i municiju a da bi se steklo samo pravo na učešće obavezni su dati na uvid oružni list za oružje koje žele koristiti, rekao je Aleksandar Džogaz iz SK “Target”. Džogaz kaže da posebnu zahvalanost u cilju realizacije takmičenja duguju gospodinu Slavoljubu Popadicu, izvršnom direktoru Rudnika uglja, koji je generalni sponzor takmičenja.

Kontakt osoba: 067 540 637,Aleksandar Dzogaz, predstavnik sportskog kluba “Target“.

Streljački klub Target

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Arsenije Dragašević novi igrač Meškov Bresta

Dragašević koji je prošao Rudarevu rukometnu školu, prethodno je nosio dres Celja i Vintertura, da …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.