subota , april 4 2020
Početna / Vijesti / Kultura / Pozorišna predstava “Kozocid” u Pljevljima

Pozorišna predstava “Kozocid” u Pljevljima

U utorak, 10. marta 2020. godine, sa početkom u 19 časova u Domu kulture Pljevlja nastupiće Gradsko pozorište iz Podgorice sa predstavom “Kozocid”.

U ovom komadu, po tekstu i režiji Vide Ognjenović, radi se o događaju iz prošlosti nekadašnje Jugoslavije kada je prioritet petogodišnjeg plana obnove i izgradnje nakon Drugog svjetskog rata bila industrijalizacija zemlje. Osnovna ideja djela je da pokaže kako svaka ideologija koja se odvoji od čovjeka postane sama sebi i sredstvo i cilj. Ta ideologija propada upravo na humanoj ravni čiju kreativnost nastoji da ukroti.
Glumačku ekipu čine: Milivoje Mišo Obradović, Igor Đorđević, Mladen Nelević, Dejan Đonović, Dubravka Drakić, Simo Trebješanin, Davor Dragojević, Pavle Ilić, Goran Slavić, Danilo Čelebić, Stevan Radusinović, Ivana Mrvaljević, Miloš Pejović, Branka Femić Šćekić, Jelena Simić, Katarina Krek, Omar Bajramspahić, Željko Caja Radunović, Maja Šarenac, Dragan Račić i Pavle Popović. Ulaznice po cijeni od 3,00 € mogu se kupiti na biletarnici Doma kulture Pljevlja 9. i 10. marta u periodu od 12:00 do 19:00 časova.Organizatori predstave su Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja i Turistička organizacija Pljevlja.

Kozocid-predstava

izvor: pljevlja.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DOBRO DRVO PREDSTAVA ZA DJECU

Predstava „Dobro drvo“ na YT kanalu Gradskog pozorišta iz PG

ONLINE POZORIŠTE ZA MALIŠANE   Na YouTube kanalu Gradskog pozorišta Podgorica u 12 časova počinje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *