petak , 12 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Preko „Dnevnice“ porodica Mijatović dobiće krov nad glavom

Preko „Dnevnice“ porodica Mijatović dobiće krov nad glavom

Večeras su Pljevljaci ostvarili san šestočlane porodice Verice i Rada Mijatovića, uz pomoć humanitarne emisije “Dnevnica”na TV Vijesti, jer su obezbjedili poklon od preko sedam hiljada evra, kojim će porodica Mijatović dobiti svoj krov nad glavom kupovinom montažnog objekta u gradu. Glavi akter emisije snimane u Pljevljima bio Pljevljak Slavko Vraneš, visok 230 cm, jedan od najvisočijih košarkaša , čuveni igrač velikih regionalnih, evropskih i NBA timova. Slavko je dnevnice zaradio u Rudniku uglja, Termoelektrani, Hotelu “Diatreta” a spozor emisije je i trgovinski lanac “Idea”.

Slavko Vraneš je prvi put sišao u kop Rudnika uglja, pomagao je i zaposlenima u Termoelektrani I bio hotelski radnik, spremao sobe, služio goste. Voditelj emisije takođe je šarmantna Pljevljanka Danka Jašović. Slavko je rekao da je čitav dan proveden sa ekipom emisije bio je za njega veliko zadovoljstvo I da je srećan što mu je omogućeno da učestvuje i budem dio ekipe.

-U rodnim Pljevljima osvojiti ovakav trofej, ispuniti srce ljubavlju i pomoći ljudima kojima je pomoć potrebna je za mene još jedna velika pobjeda – kazao je Slavko I poželio Mijatovićima da krenu u ostvarenje svoga sna.

Porodica Mijatović zahvalila je svim članovima emisije “Dnevnica”, kao i darodavcima kod kojih je Slavko radio I koji us poklonili novac. Kazali su da se nadaju da za taj novac mogu kupiti baraku, kako više ne bi bili podstanari.

Porodica Mijatović
Porodica Mijatović

rbt

IMG_20210310_210413 IMG_20210310_210441

rbt

Danka i Slavko
Danka i Slavko
Slavko Vraneš
Slavko Vraneš

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.