nedelja , april 5 2020
Početna / Vijesti / Politika / Prirodna bogatstva podređena ličnim interesima

Prirodna bogatstva podređena ličnim interesima

Pljevaljske Demokrate u skladu sa planom privode kraju zaokruživanje partijske infrastrukture. Tako je formiran još jedan mjesni odbor, ovoga puta u prigradskom naselju Židovići. Članovi Demokrata sa ovog područja na sastanku kojim je predsjedavao potpredsjednik Opštinskog odbora Dušan Janjušević, izabrali su mjesni odbor i rukovodstvo. Za predsjednika MO Židovići izabran je Miodrag Vraneš, za potpredsjednike Slavoljub Milojičić i Milan Tošić, a za sekretarku Bojana Anđelić.

              Veliki broj članova i konstantan rast podrške građana, garant je uspjeha Demokratske Crne Gore u Pljevljima. Gotovo tri decenije građani Pljevalja čekaju da se makar jedno obećanje koje se odnosi na poboljšanje kvaliteta života ispuni, ali uzalud. Konstantno se ide u negativnom smjeru, u gotovo svim segmentima. Rješavanje ekoloških problema i dalje se ne pomjera sa mrtve tačke, a slična je situacija i kada je u pitanju problem nezaposlenosti i nedostatka investicija. Takođe, rudna i šumska bogatstva predata su na upravljanje interesnim grupama koje se rukovode isključivo ličnim interesima. Bez promjene vlasti nema oporavka i razvoja – konstatovano je na sastanku ovog mjesnog odbora.

               MO Židovići utvrdio je planove za dalje djelovanje na ovom području, a u susret izborima na proljeće 2018. godine. Trend pada DPS-a, a rasta Demokrata jasno je vidljiv na svakom koraku. Imajući u vidu apsolutno negativne rezultate rada, neispunjena obećanja i nedostatak hrabrosti u borbi za prava građana Pljevalja, aktuelna lokalna DPS-SD-BS vlast nema šta da traži na narednim izborima. I u ovom momentu je sasvim jasno da će prednost opozicije na narednim izborima biti veoma izražena, a da će dominantan činilac i predvodnik nove lokalne vlasti biti Demokratska Crna Gora – zaključeno je na sastanku MO Židovići.

Saopštenje za javnost DCG

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

vladislav bojovic 4 2

Bojović: Pljevljaci više ne kriju da su gladni! Šta Vlada čeka?!

U epidemiji korona virusa, nastupila je dramatično teška ekonomska situacija za ogroman broj Pljevljaka. Ne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *