sreda , 30 novembra 2022
Početna / Vijesti / Ekonomija / Priznanje za najbolje radnike dobili : Vladeta Kankaraš iz FC „Snadbjevanje“i Slavko Laketić iz TE „Pljevlja“

Priznanje za najbolje radnike dobili : Vladeta Kankaraš iz FC „Snadbjevanje“i Slavko Laketić iz TE „Pljevlja“

Na 111. godišnjicu Elektroprivrede Crne Gore priznanje za najbolje radnike EPCG zasluženo su ponijeli: Slavko Laketić iz TE „Pljevlja“, Milorad Kilibarda iz HE „Perućica“, Miško Vujović iz Direkcije Društva, Tadija Bajović iz HE „Piva“ i Vladeta Kankaraš iz FC “Snabdijevanje”.
Nagradu, koja se dodjeljuje povodom Dana EPCG, a sastoji se od novčanog dijela u iznosu od 700 eura i prigodne Plakete, uručio im je prvi čovjek izvršnog menadžmenta Nikola Rovčanin, ocijenivši da mu je posebna čast i zadovoljstvo da bude u društvu ljudi koji su toliko decenija u Kompaniji, a koji su svojim zalaganjem i postignutim
rezultatima dali izuzetan doprinos ostvarivanju ciljeva i ugledu Društva.

nagradjeni epcg

Pljevljacima koji izmiruju svoje obaveze za utrošenu električnu energiju posebno je omiljen Vladeta Kankaraš zbog svog izuzetno profesionalnog odnosa prema strankama i izuzetne brzine i preciznosti u izvršavanju svojih radnih obaveza.

vladeta kankaras

„U EPCG radim već punih 37 godina, od toga 35 godina sam zaposlen u naplati u „Snabdijevanju“ u Pljevljima.
-Ovu nagradu doživljavam kao uspjeh svih nas zaposlenih u OJ Pljevlja, jer mi smo inače poznati da smo kolektiv koji funkcioniše kao familija.
Iako je posao na šalteru jako zahtjevan, jer ste stalno u kontaktu sa potrošačima, ja izuzetno volim ovaj posao koji evo već dugi niz godina i radim -naglasio je Vladeta Kankaraš prilikom dodjele nagrade.

slavko laketic

-Od 1. septembra sam otišao u penziju, tako da mi je ovo priznanje došlo kao kruna na višedecenijskirad u TE “Pljevlja”, gdje sam proveo svoj životni vijek. U TE “Pljevlja” sam počeo raditi još u vrijeme izgradnje pogona 1981. godine,da bi
sa početkom njenog rada 1982. godine nastavio raditi zajedno sa prvim zaposlenima u ovom grandioznom proizvodnom objektu.Svjedočio sam i probnoj proizvodnji, kada smo svi prolazili obuku koju su vršili specijalisti iz Rusije. Radio sam gotovo u svim djelovima proizvodnih pogona, tako da odlično poznajem svaki dio termoelektrane.
Nagrada,koju sam dobio, pozitivno me je iznenadila jer je tako sav moj višegodišnji trud na poslu dobio
smisao.Moram pomenuti da su za nagradu dijelom zaslužni i moje kolege sa kojima sam radio, a posebno bih istakao kolegu Dragomira Mandića sa kojim sam proveo cijeli radni vijek ,ali i školovanje.Na kraju bih poručio mladim kolegama da im
stojim na raspolaganju ukoliko im treba bilo kakva vrsta pomoći, te im želim uspješan rad u Termoelktrani –istakao je prilikom uručenja nagrade Slavko Laketić.

Izvor  epcg.me – PV Informer.me

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ograničenje rasta cijene peleta važiće i dalje

Vlada ima obavezu da jednom u roku od tri mjeseca preisputuje važenje odluke o ograničavanju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.