nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Ekonomija / Produženo radno vrijeme svih filijala Erste banke

Produženo radno vrijeme svih filijala Erste banke

Od sjutra sve filijale u mreži Erste banke biće otvorene za rad s klijentima u produženom radnom vremenu, od 8:30h do 15:30h, saopštavaju iz Erste banke. Na taj način biće skraćeno vrijeme zadržavanja klijenata u filijalama, uz striktno poštovanje obavezne fizičke distance, a u cilju zaštite zdravlja klijenata i zaposlenih u uslovima postepenog ublažavanja mjera ograničenja na nivou države.

Od 9. maja, subotom će od 8:30h do 12:30h raditi filijale koje i inače rade subotom. Klijentima preporučuju da sve aktivnosti koje mogu, obavljaju elektronskim kanalima ili telefonom. Servisima elektronskog bankarstva NetBanking i mBanking mogu se plaćati obaveze, uplatiti novac na postojeće štedne račune, aktivirati trajni nalog ili nalog direktnog zaduženja, provjeriti stanje i promet na svim računima u banci. Sve transakcije klijenata fizičkih lica urađene putem ovih servisa u domaćem platnom prometu su bez provizije do daljnjeg. Klijenti fizička lica mogu zatražiti otvaranje računa i aktivaciju elektronskih servisa, putem forme na internet stranici, te zakazati termin dolaska u banku radi potpisivanja dokumentacije.

Ukoliko je posjeta filijali neophodna, ljubazno mole klijente da se pridržavaju preporuka i da:   izbjegavaju gužve, koriste dezinficijense koji su postavljeni na ulazu svih filijala u mreži   u filijali održavaju razdaljinu u odnosu na zaposlene banke i ostale klijente i ukoliko su prehlađeni ili bolesni, da odlože posjetu filijali za neki drugi dan.

Uvijek ažurne informacije o organizaciji rada s klijentima i druge aktuelnosti možete pronaći na internet stranici www.erstebank.me i na zvaničnim nalozima Erste banke na društvenim mrežama Facebook, LinkedIn i Instagram.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

nikola i lucic izdvojena

POTPISIVANJEM UGOVORA IZMEĐU EPCG I UPRAVE JAVNIH RADOVA ZAPOČETA REALIZACIJA PROJEKTA TOPLIFIKACIJE PLJEVALJA

Danas je u prostorijama TE “Pljevlja” (TEP) potpisan ugovor između Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Uprave …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *