sreda , 21 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Promocija ruralnog turizma u Đurđevića Tari

Promocija ruralnog turizma u Đurđevića Tari

U okviru četvoromjesečnog projekta “Promocija i razvoj ruralnog turizma u Đurđevica Tari” NVO “Gorštak” predstavlila je pet turističkih objekta I jedno domaćinstvo, koji pružaju usluge zaljubljenicima u prirodu, biciklizam, I rafting Tarom. Turisti su upoznati sa mogućnosti da konzumiraju organsku  hranu, gdje su im  na raspolaganju sportski tereni, predstavljen je svaki objekat uz broj telefona I društvenu mrežu na kojoj su predstavljeni opširniej.

“ Prijatan ambijent, gostoljublje, netaknuta priroda, za hrabrije vožnja zip lajnom garancija su nezaboravnog odmora u Đurđevića Tari, preoznatoj po najdubljem kanjonu u Evropi, najljepše rijeke Tare.U okviru projekta realizovane su mnogobrojne aktivnosti koje su rezultirale izradom razglednica, turističkih brošura i turističkog video spota koji možete pogledati na sledećem linku

Očekujemo da će naša promocija turističkih potencijala Đurđevića Tare doprinijeti boljoj informisanosti potencijalnih turista, da će zagolicati njihovu maštu I dovesti ih u neko od predstavljenih turističkih poslenika”, kazao je Filip Kljajević, director NVO “Gorštak”.

Projekat je podržan od strane opštine Pljevlja iz budžeta za raspodjelu sredstava za nevladin sektor za 2022. godinu. Saradnici na projektu bili su: Rafting  kamp Kljajevića Luka, Nacionalni park Durmitor I Turisticka organizacija Pljevlja.

V.M.

Most na

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Spajić: Došli smo do održivog rješenja sa Sindikatom prosvjete

Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.