sreda , 28 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Proslava Dana policije u Pljevljima

Proslava Dana policije u Pljevljima

U Pljevljima se registruje smanjenje stope kažnjivih radnji, nema teških krivičnih djela i stanje bezbjednosti u zoni nadležnosti Centra Bezbjednosti Pljevlja veoma je povoljno. Nezakonite migracije su izražen problem u Pljevljima koji se konstantno i kvalitetno prati, poručeno je danas na koktelu povodom Dana unutrašnjih poslova,  u Hotelu „Pljevlja“.

-Centar smo koji nema nerasvjetljenih krivičnih djela ubistvo. Nemamo težih oblika narušavanja javnog reda i mira. Bezbjednost saobraćaja je dobra. Unazad dvije godine na našim putevima nismo imali smrtno stradalih lica, rekao je načelnik Slavulj dodajući da je u 2017. godini državnu granicu porešlo blizu milion putnika, a samo u avgustu ove godine granični prelaz Ranče prešlo je 240.000 putnika.

U prisustvu zaposlenih u pljevaljskom Cenetru bezbjednosti, predstavnika lokalne zajednice i penzionisanih službenika MUP-a, danas je načelnik CB Dragan Slavulj uručio je prigodne nagrade policajcima za postignute rezultate i profesionalan rad.Nagrađeni policajci 2018

Dan MUP u PV

Samostalni policijski inspektor mr Emir Zuković pročitao je imena nagrađenih policajaca. Za godišnju nagradu, koji uručuje ministar unutrašnjih poslova i direktor Uprave policije nagrađen je Miljan Jelovac, službenik Stanice policije. Za nagrade koje uručuje načelnik CB PV nagrađeni su: Dino Hrković, Žarko Jošović i Ratomir Dragutinović, službenici Stanice policije, Ranko Tošić, službenik Stanice kriminalističke policije, Ljubomir Ostojić i Sanel Delić, službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Pljevlja.

  • Koktel Đačić, Popadić, GospićKoktel DB20181002_102607Koktel žena policajacKoktel za MUP 20181002_101542Koktel policijaKoktel vrtić

Opširnije u br. Pljevaljskih novina od 15.10.2018.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DOO „Vodovod“: Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja potrošača

Zbog izvođenja radova na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži, dana 27.09.2022. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.