nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Politika / Protestu prisustvovali ministar Spajić i sekretar Odović

Protestu prisustvovali ministar Spajić i sekretar Odović

Nekoliko stotina građana Pljevalja i večeras je protestovalo protiv izdaje izborne volje naroda. Građani su se okupili u 18 časova ispred Crkve Svete Petke a zatim su prošetali do zgrade Opštine. Velikim aplauzom pozdravili su ministra Milojka Spajića i državnog sekretara Janka Odovića koji su se pridružili protestnoj šetnji. Pljevljaci su uputili brojne pohvale na račun ministra, ističući da bi voljeli da Spajić formira partiju. Sa puno strpljenja i srdačnosti Spajić je saslušao građane i odgovorio na brojna pitanja.

Za Pljevaljske novine ministar je kazao da se u Crnoj Gori nakon 20 godina konačno počelo da priča o ekonomiji ali da to brojnim poličarima nije odgovaralo. Po njegovim riječima program Evropa sad doveden je u pitanje a najave da će biti nastavljen i od nove vlade ocjenjuje demagoškim.

– Imali su 30 godina i ništa uradili nisu za dobrobit građana. U najboljem slučaju trebaće šest mjeseci da se razriješi ova situacija i samo su građani na gubitku 20220126_202147

– istakao je Spajić.

Okupljenim građananima su se obratili Novica Stanić, Miroslav Bato Anđelić, Vladimir Džuverović, Vesna Lončar i Mišo Odović.

About novinepv

Pogledajte i

logo Ujedinjena CG

OOUCG:Nedogovornost lokalne uprave vodi gašenju privrede

Opštinski odbor Ujedinjene Crne Gore na jučerašnjoj sjednici konstatovao je da se stanovnici opštine Pljevlja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *