ponedeljak , 4 decembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Radovi na asfaltiranju gradskih ulica u Pljevljima teku po planu – Nastavak radova u sledećoj nedelji

Radovi na asfaltiranju gradskih ulica u Pljevljima teku po planu – Nastavak radova u sledećoj nedelji

U drugoj polovini avgusta počela je realizacija poslova na asfaltiranju gradskih ulica u Pljevljima.Radovi su kasnili zbog toga što na prvi i drugi tender opštine Pljevlja u maju i junu nije se javio ni jedan ponuđač,a otvaranje trećeg tendera je kasnilo zbog sajber napada.

Od početka radovi završeno je asfaltiranje Avalske ulice, ulice Sutjeska i dijela ulice kod Milet bašte. Takođe je završena priprema za asfaltiranje dijela ulice kod zgrade Elektrodistribucije i od Kamenog mosta pa do raskrsnice ulica Oslobođenja i Kožarske ulice.Prilikom tih radova je uklonjena stara asfaltna podloga.

Zbog obaveza izvođača radova na asvaltiranju dijela puta Pljevlja – Metaljka, nastavak asfaltiranja gradskih ulica koje su pripremljene za asfaltiranje će se obaviti početkom naredne nedelje, ako dozvole vremenske prilike. Izvođač radova je Kompanija „Strabag“.

Nastavak asvaltiranja gradskih ulica koje su obuhvaćene opštinskim planom za ovu godinu u mnogome će zavisiti od vremenskih uslova na terenu.

Opština je za sanaciju i presvlačenje kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama izdvojila 541.551,59 eura.

Ugovorena je sanacija 17.900 m² asfaltnih površina i ugradnja asfalta na 7.500 m² makadamskih saobraćajnica.

Rok za izvođenje radova je 45 dana.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Osjetno zahlađenje, mraz na sjeveru

U Crnoj Gori danas će biti osjetno hladnije, ali bez padavina. Na sjeveru ujutru umjeren …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.