sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Politika / Rajko Palibrk izabran za predsjednika OOSNP-a

Rajko Palibrk izabran za predsjednika OOSNP-a

Dana 21.04.2018. godine, u prisustvu velikog broja predstavnika Mjesnih odbora, Predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića, potpredsjednika Dragoslava Šćekića i visokih funkcionera ove pratije Milisava Ćorića i Darka Stojanovića, održana je Izborna konferencija Opštinske organizacije Socijalističke narodne partije Pljevlja na kojoj je izabran novi Opštinski odbor koji broji 92 člana.

Ovom prilikom održana je i prva sjednica novoizabranog Opštinskog odbora na kojoj je izvršen izbor novog predsjednika Odbora. Tajnim glasanjem na ovu funkciju izabran je diplomirani pravnik Rajko Palibrk dugogodišnji član ove partije.

Cijela Izborna konferencija i prva sjednica Opštinskog odbora protekli su u znaku jedinstva i čvrste riješenosti da ova partija postigne što bolji rezultat na predstojećim lokalnim izborima.

Novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora uz svom prvom obraćanju uz zahvalnost članovima na ukazanom povjerenju istakao je da je neophodno uložiti maksimum napora da pljevaljski odbor SNP-a svojim jedinstvom bude uzor i primjer uspostavljanja opozicionog jedinstva oko strateških i konkretnih pitanja privrednog i duhovnog oporavka Opštine Pljevlja kako bi osvajanjem vlasti u naredne četiri godine zaustavili negativne trendove koji prijete da Pljevlja uvedu u potpuni kolaps.

Palibrk je na kraju naglasio da u svijetlu predstojećih lokalnih izbora svim dobronamjernim građanima Pljevalja treba da budu vodilje vjera, nada i ljubav i mudro iznalaženje puteva kako da se odbrani i unaprijedi sve ono što je ovaj grad i ovaj kraj i njegove ljude krasilo kroz vjekove.

 

Informativna služba SNP-a Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

„Srpski narod protiv namjere da se izglasa njegova navodna genocidnost“

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poručio je uoči današnje Sjednice Ujedinjenih nacija na kojoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.