ponedeljak , maj 27 2019
Početna / Vijesti / Društvo / Rakija “Trnovača” učestvovala na Beogourmet – u

Rakija “Trnovača” učestvovala na Beogourmet – u

rakija trnovaca naslovna Mazestik

Na Beogourmet -u,  vinarskom i gastronomskom skupu,   20. i 21. oktobra u Hotelu “Mažestik” u Beogradu treći put je učestvovala rakija “Trnovača” koju proizvodi Vidoslav Krvavac iz Pljevalja.

Beogourmet weekend je imao za cilj da ostvari susret gastronomije i vrhunskih pića istoka i zapada. Bila je to izuzetna prilika da se posjetioci, ljubitelji i poštovaoci kvalitenih pića, bliže upoznaju sa tradicijama i dostignućima različitih zemalja u jedinstvenom ambijentu hotela Mažestic.

Na Beogourmet – u pored učesnika iz Francuske, Italije, Španije, Portugalije, Kalifornije, Grčke, Slovačke, Makedonije i Srbije, Crnu Goru je predstavila rakija “Trnovača” iz Pljevalja.

Brojni posjetioci i učesnici manifestacije uživali su u bogatstvu ukusa rakije “Trnovače” i upoznali se sa prirodnim potencijalima i mogućnostima za razvoj turizma, etnoturizma i organske proizvodnje u pljevaljskom kraju.

rakija trnovaca Mazestik

SZ.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Biro-rada

Učenici OŠ „Salko Aljković“ nagrađeni na konkursu Zavoda za zapošljavanje

Zavod za zapošljavanje Crne Gore tradicionalno organizuje nagradni konkurs iz profesionalne orijentacije na temu „Moje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *