subota , jul 2 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Reagovanje DOO “Čistoća” Pljevlja na tekst objavljen na lokalnim web portalima : “Zaposleni u „Čistoći“ podržali crkvu”

Reagovanje DOO “Čistoća” Pljevlja na tekst objavljen na lokalnim web portalima : “Zaposleni u „Čistoći“ podržali crkvu”

Svim građani Pljevalja su svjedoci da su naša Pljevlja postala značajno čistiji i uređeniji grad u poslednjih par godina i da su za to jednim dijelom zaduženi vrijedni i posvećeni radnici preduzeća DOO Čistoća, koji
zajedno sa svojim menadžmentom svakodnevno doprinose da Pljevlja postanu ljepše, čistije i ugodnije mjesto za život svih nas.
Na žalost jedan dio zaposlenih, zlonamjernih pojedinaca, su pokušali da zarad sitnih ličnih i političkih interesa zloupotrijebe vjerska osjećanja svojih kolega. Očigledna je prljava politička igra , a to potkrepljuje činjenica da objavljeni spisak ne prati autentični spisak potpisa zaposlenih u ovom preduzeću.

čistoća pljevja

Radi objektivnog informisanja javnosti pozivamo one koji su se upustili u ovu političku avanturu, da objave autentičan spisak potpisa, kako bi se javnost uvjerila na kakve su stvari pojedinci spremni,a istovremeno pozivamo nadležne institucije da ispitaju da li je došlo do falsifikovanja potpisa na autentičnom spisku, ukoliko takav uopšte postoji. Rukovodstvo DOO “Čistoća” kao i svi zaposleni čiji je interes stabilno i jako preduzeće, kao i stručno i profesionalno obavljanje poslova iz svoje nadležnosti, će I dalje nastaviti da rade još posvećenije za uređenija i ljepša Pljevlja.

cistoća 1

DOO “Čistoća” Pljevlja

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Crkva-sv-Kozme-i-Damjana-osvecenje

Poziv na proslavu hramovne slave Sv. Kozme i Damjana u Strahovom Dolu

Slava crkve Svetih Kozme i Damjana, u Strahovom Dolu proslaviće 14. jula hramovnu slavu. Jutarnju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *