subota , jul 2 2022
Početna / Vijesti / Politika / REAGOVANJE OO DPS PLJEVLJA NA SAOPŠTENJE DEMOKRATA

REAGOVANJE OO DPS PLJEVLJA NA SAOPŠTENJE DEMOKRATA

Neozbiljna družina podgoričkih Demokrata, u pratnji lokalnih tamo – vamo političara, bez kompasa i jasnih stavova tumara po Pljevljima, kucajući na širom zatvorena vrata naših sugrađana. Kažu obišli su 537 domaćinstava u Moćevcu, i mi im vjerujemo, jer je lako zakucati na vrata dobronamjernih  Pljevljaka, predstaviti se i odbijen otići.
A zašto? Jer nemaju Demokrate ništa da kažu, ništa da ponude, i ne shvataju oni da svaki Pljevljak zna da procjeni i razborito razmisli ko želi dobro njemu i njegovom gradu.
A nejaki Bečić, šta da kaže, kada od sebe dalje i ne viđe koliko se u Pljevljima zadnjih  godina intenzivno radi na obnovi, izgradnji i unapređenju svih segmenata života.
Pri tome, obukao Bečić do jučerašnje DF kadrove u bijele košulje i crvene kravate a koji mu jedino služe da tipuje glasače Fronta i drugih opozicionih partija. Ili je možda pao sa neba, pa  vrijeđajući  zdravu logiku, kaže: “saobraćajna infrastruktura puna rupa”.
Zna Bečić da njegova partija nema utemeljenje u Pljevljima i da manipulacijama i napadanjem DPS-a, pokušava da prevari ne samo građane, nego, što mu je i jedini cilj, lidere opozicije, kako bi preuzeo dio njihovog biračkog tijela. Na taj način on je jedina prijetnja opoziciji, nikako DPS-u.

 

Zato, ostavićemo građanima da daju svoj sud o infrastrukturi, a kada smo kod rupa ne bi mu preporučili da ih krpi sa istrošenim zakrpama iz drugih partija koji su sada u njegovim redovima.
Bečiću, mani se ti Pljevalja i Pljevljaka, i pomiri se sa činjenicom da je DPS ubjedljivo najjača partija u ovom gradu, sa jasnom vizijom razvoja i kao takvi ćemo sigurno i u narednim godinama biti pokretači obnove Pljevalja.

 

OO DPS PLJEVLJA

INFORMATIVNA SLUŽBA

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

spajic i milatovic

Spajić i Milatović osnivaju Pokret Evropa sad

Bivši ministri finansija i socijalnog staranja i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović zvanično …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *