subota , jun 6 2020
Početna / Vijesti / Politika / Rovčanin: Presuda Ratki Knežević je ruglo pravosudnog sistema Crne Gore

Rovčanin: Presuda Ratki Knežević je ruglo pravosudnog sistema Crne Gore

Demokratska Crna, kako se navodi u saopštenju, najoštrije osuđuje ovakvo postupanje prema šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević i presudu koja je još jedno ruglo našeg pravnog sistema

Presuda i, naročito, obrazloženje presude šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević, u kojoj se navodi da je u svom porodičnom domu ugrozila, zamislite, desetine maskiranih policajaca i trojicu nemaskiranih policijskih inspektora koji su predvodili upad i demoliranje porodične kuće Kneževića, ogoljava svu bijedu i grotesku kako policije tako i sudova u Crnoj Gori, saopštio je portparol Demokratske Crne Gore Nikola Rovčanin.
„Je li potrebno reći da Sud za prekršaje ovakvom presudom i, naročito, ovako napisanim obrazloženjem, vrijeđa dostojanstvo uniforme policajaca i policijskih inspektora, ma koliko ono bilo? Je li potrebno reći da se Sud za prekršaje ovakvom presudom izruguje sa kompletnom policijom, ali i sa kompletnim sudstvom?“, pitaju se u ovom političkom subjektu.

Demokratska Crna, kako se navodi u saopštenju, najoštrije osuđuje ovakvo postupanje prema šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević i presudu koja je još jedno ruglo našeg pravnog sistema.


Nikola Rovčanin

izvor: in4s.net

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

640_14345365_POKRET-ZA-PLJEVLJA-LOGO-770x450

Pokret za Pljevlja: Ako je deportacija bila državna greška, onda je za ubistvo Duška Jovanovića postojao državni razlog

Danas se navršava 16 godina od ubistva Duška Jovanovića, glavnog urednika „Dana“, čiji nalogodavci i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *