četvrtak , oktobar 1 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Rudnik uglja pomaže RTV Pljevlja sa 25 hiljada evra

Rudnik uglja pomaže RTV Pljevlja sa 25 hiljada evra

Radna grupa za sponzorstva, pomoći i donacije Rudnika uglja AD Pljevlja, na današnjoj sjednici, odlučila je da pomogne lokalnom javnom emiteru RTV Pljevlja u saniranju posljedica nastalih požarom, sa iznosom od 25.000 eura za nabavku opreme za rad.

Vjerujemo da ćemo na takav način i zaposlenim u ovom mediju obezbijediti kvalitetnije uslove za rad, kao što smo to učinili i prije dvije godine, kada smo, takođe, pomogli RTV Pljevlja u iznosu od 25.000 eura za modernizaciju i revitalizaciju ove medijske kuće. I ovog puta, uz dogovor sa menadžmentom Opštine i RTV Pljevlja, definisaćemo neophodne stavke za tehničko osposobljavanje, koje će naša kompanija i realizovati.

Uvažavajući značaj i nepohodnost rada lokalnog medija, iskrena nam je namjera da kroz ovakav vid pomoći omogućimo osnivaču i RTV Pljevlja da što prije počnu sa emitovanjem programa, a RUP kao društveno odgovorna kompanija i dalje će biti na raspolaganju gradu i Pljevljacima za sve vidove pomoći u cilju unaprijeđenja uslova života građana Pljevalja.

Informativna služba RUP-a

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

pljevlja - rudnik - press konferencija (1)

Stabilno poslovanje i rekordni rezultati

Stabilno poslovanje, rekordni rezultati u proizvodnji i rekordni finansijski rezultati obilježili su poslovanje između dva …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *