nedelja , 24 septembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Saopštenje OB Pljevlja povodom pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID 19

Saopštenje OB Pljevlja povodom pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID 19

Prateći  razvoj  epidemiološke  situacije   u gradu, a uvažavajući  informacije sektora bezbjednosti  o primjeni  i  poštovanju preporuka  i  naredbi  NKT-a  usmjerenih  ka suzbijanju  širenja  koronavirusa,  konstatujemo da postoji  realna mogućnost eskalacije epidemiološke situacije u našem gradu.

Protekla dešavanja  i ne pridržavanje propisanih mjera zaštite u svakodnevnom životu  i  na poslu, utiču na povećanje broja oboljelih  i  značajno opterećuju  funkcionalnost zdravstvenog sistema.

Tragični događaj koji se desio 8. avgusta kada su u jednom danu dvoje naših  sugrađana ( iz iste porodice ) preminuli od posljedica infekcije virusom Covid 19, upućuje  nas na ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo kao društvo i zajednica.

Ovom prilikom upućujemo apel  našim sugrađanima da shvate  ozbiljnost  i rizike trenutka u kojem se svi nalazimo , te  da odgovorno i doslijedno primjenjuju propisane epidemiološke mjere,  imajući u vidu da  cilj svih nas mora biti  zdravlje naših građana i  da je za ostvarenje tog cilja važan i  odgovoran svaki pojedinac.

 

 

Menadzment OB Pljevlja

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Posle 30 godina u Pljevljima ce biti odrzano takmicenje Prvi glas Pljevalja …

Posle 30 godina u Pljevljima ce biti odrzano takmicenje Prvi glas Pljevalja …Dvije veceri polufinale …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.