sreda , novembar 14 2018
Početna / Vijesti / Društvo / Saopštenje Učeničkog parlamenta

Saopštenje Učeničkog parlamenta

Poštovaani, ovim putem želimo da izrazimo zvaničan stav Učeničkog parlamenta JU Gimnazije „Tanasije Pejatović“. Naime, povodom propusta u organizaciji prevoza za učenike srednjih škola iz Pljevalja, za odlazak na Dane nauke 14. oktobra u Podgorici, u javnosti se pojavilo saopštenje koje je predstavljeno kao zvaničan stav Učeničkog parlamenta naše škole. Međutim, to je bila samoinicijativna objava grupe učenika. na sastanku Učeničkog parlamenta održanom 17. oktobra ustanovili smo da je ovo saopštenje bilo samo mišljenje nekolicine učenika, a nikako zvaničan stav Učeničkog parlamenta. Takođe želimo naglasiti da je dugogodišnja saradnja Gimnazije i Sekretarijata za društvene djelatnosti besprekorna. Svjesni smo da su propusti mogući u mnogo većim sistemima, a sigurni smo i da je greška bila proizvod sticaja okolnosti.

Ovim putem obavještavamo i roditelje i širu javnost da su učenici srednjih škola u Pljevljima otputovali na Dane nauke u Podgorici 17. oktobrau organizaciji Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja.

Učenički parlament JU Gimnazije „Tanasije Pejatović“

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

konkurs_2018