sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Politika / Savjet mladih OO DPS – a: Mudrost je znati šta treba da se radi, a vrlina je to i uraditi

Savjet mladih OO DPS – a: Mudrost je znati šta treba da se radi, a vrlina je to i uraditi

sm oo dpsSavjet Mladih Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja je  4. decembra 2017. godine  održao  sastanak na kojem su članovi Savjeta mladih imali priliku da se upoznaju sa metodologijom izrade biznis plana, a sve sa ciljem jačanja svijesti o razvoju preduzetništva i pokretanja sopstvenog biznisa. Sastanku je prisustvovalo preko 100 članova Savjeta mladih.

“Predstavljena je  mogućnost za sticanja  iskustva za upravljanje sopstvenim preduzećem kroz neophodne obuke mentorstva i osposobljavanja . Svi zainteresovani članovi mogu da se prijave i dobiju potrebne informacije, smjernice i pomoć za dalje djelovanje”– kazali su iz SM OO DPS Pljevlja.

Na sastanku je, takođe, izraženo zadovoljstvo ostvarenim rezultatima Demokratske partije socijalista na nedavno održanim izborima  u četiri opštine i istakanuto da ove  pobjede predstavljaju potvrdu uspješnosti politike koju sprovodi  Demokratska  partija socijalista. Pokušaj da se, po ko zna koji put, protivpravnim metodama dodje do osvajanja vlasti nije uspio, sto je uvod u novu epizodu autodestrukcije opozicione političke scene. Pobjede u Cetinju, Petnjici, Mojkovcu i Tuzima biće uvertira u još ubjedljiviju pobjedu naše partije na izborima koji nas očekuju 2018.godine.  Još jednom će se pokazati da se samo odgovornim i predanim radom , sa mjerljivim rezultatima  prema onomo što su interesi Države i lokalnih samouprava , može doći u priliku da, i dalje, kao najjači politički subjekat Demokratska partija socijalista,  bude ključni nosilac društveno političke odgovornosti.

Članovi Savjeta mladih  OO DPS Pljevlja izrazili su veliko zadovoljstvo radom lokalne samouprave koja pokazuje senzibilitet prema problemima mladih ljudi. Zbog toga su sigurni da će gradjani Pljevalja, i ovaj put, apsolutno povjerenje ukazati DPS-u  na nastupajućim predsjedničkim i lokalnim izborima.

 

Saopštenje Savjeta mladih  OO DPS Pljevlja

Informativna služba

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

„Srpski narod protiv namjere da se izglasa njegova navodna genocidnost“

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poručio je uoči današnje Sjednice Ujedinjenih nacija na kojoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.