subota , jul 20 2019
Početna / Vijesti / Politika / SD:: Stalan priliv novih članova

SD:: Stalan priliv novih članova

 

OO Socijaldemokrata Pljevalja održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije. Sastanku su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Emil Đokić, predsjednik OSD i član Predsjedništva i Tihomir Radinović ispred Generalnog sekretarijata SD-a.

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, pozdravio je prisutne izražavajući zadovoljstvo radom opštinskog odbora partije u Pljevljima. Socijaldemokrate su građanska partija koja iznad svega njeguje i baštini multietničku, multivjersku i multikulturalnu Crnu Goru. Kao takvi, od osnivanja bilježimo neprekidan rast podrške birača na nivou cijele države, a tako je i u Pljevljima. Ovdje smo dio vlasti i utoliko je naša odgovornost i obaveza prema građanima Pljevalja veća, rekao je Brajović. On je posebno istakao činjenicu da Socijaldemokrate u svakoj opštini imaju parlamentarni status, te da je partija od parlamentarnih izbora duplirala broj osvojenih glasova. Stoga očekujem da i ovaj odbor, kao i do sada, svojim radom i postignućima na lokalnom nivou, doprinese daljem rastu podrške Socijaldemokratama, zaključio je Brajović.

U odsustvu predsjednice odbora, sa aktuelnom političkom situacijom na lokalnom nivou prisutne je upoznao Munir Redžović, član Predsjedništva OO SD Pljevalja. On je istakao da su Socijaldemokrate, zahvaljujući izuzetno dobrom rezultatu koalicije u kojoj su nastupile na lokalnim izborima, zavrijedile parlamentarni status i postale dio pljevaljske lokalne vlasti. U toj vlasti naši lokalni funkcioneri aktivno rade za dobrobit svih građanki i građana Pljevalja, rekao je Redžović. Kao posljedicu toga, mi imamo stalan priliv novih članova u našem opštinskom odboru, što je najveći garant još boljeg izbornog rezultata koji će Socijaldemokrate ostvariti u Pljevljima, zaključio je Redžović.

saopštenje za javnost SD CG

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Rajko Palibrk

Palibrk: Ekocid je bio trenutak za odluku o uvođenje eko naknade

Rajko Palibrk, odbornik SNP-a u Skupštini optine Pljevlja, zatražio je 8.juna,  na 12. Sjednici SO …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *