četvrtak , 6 oktobra 2022
Početna / Uncategorized / SNP Demokratama: Tamo ste gdje vidite da žožete imati političku korist

SNP Demokratama: Tamo ste gdje vidite da žožete imati političku korist

Gospodo iz pljevaljskog Odbora Demokrata, kako to da se nijednom do sada niste pojavili na protestu bivših radnika Vektre-Jakić, nego baš u momentu kad idu lokalni izbori? Upravo ste danas došli iz političkih razloga, da prikupite koji poen jer ste i kao partija nastali na koristi i iz koristi.
Da je protest zaista organizovan u režiji bivših radnika Vektre-Jakić a ne u kuhinji Demokrata, sigurno bi se mi pojavili na istom. Poznata nam je, kao i građanima Pljevalja, činjenica da je sadašnji vođa protesta aktivista Demokrata, kojeg ste zaposlili u Poštu Crne Gore. Isti onaj kojeg su godinama radnici Vektre-Jakić prepoznavali kao Brkovićevog „čovjeka od povjerenja“, i koji je svojim činjenjima i nečinjenjima doprinio da se problemi radnika ne riješe do danas. A to da li ima ko da dođe ili ne, pokazaće vrijeme.

Isto tako, sigurni smo da će premijer Abazović i ministar Joković pokušati da nađu rješenje za probleme radnika.

Vi ste imali priliku, godinu i po dana ste bili bitan šraf u Vladi Zdravka Krivokapića, držali sve u svojim rukama ali, gle čuda, tada izbora nije bilo pa ni bivši radnici Vektre-Jakić nisu bili u fokusu.

Ko sarađuje sa tajkunima najbolje govori vrijeme dok ste bili vlast. Šverc cvjetao, vi zapošljavali podobne, pa niste imali vremena da reagujete. Ne brinite vi za cenzus SNP-a. Imate vi vaših briga, recimo da objasnite članstvu, koje 90% čine Srbi i vjernici SPC, zašto ste ravnodušni, da ne kažemo i ožalošćeni zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. I zašto vaš lider potencira priču o važnosti Mitropolije naspram SPC? Mi sumnjamo da ima svoje razloge.

A to da ste uvijek sa radnicima na protestima, na litijama… hm, pa neće baš biti. Pojavljivali ste se uvijek iz koristi i kad bi osjetili da možete imati korist. A na litijama ste se pojavili tek kad ste vidjeli da je narod ustao i da možete ostati bez članstva.

OO SNP-a Pljevlja

About novinepv

Pogledajte i

Rudnik uglja bi u pivarski biznis

Rudnik uglja namjerava da pomogne izgradnju pivare u Pljevljima i pronađe investitora za taj posao. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.