ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Politika / SNP poručuje: Nama je SNP važnija od svega

SNP poručuje: Nama je SNP važnija od svega

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Pljevlja, na sjednici kojoj je prisustvovalo 78 članova, započeo je, na osnovu odluka Glavnog odbora od 25. juna, aktivnosti na realizaciji konkretnih obaveza u susret Osmom kongresu SNP-a i jednoglasno donio potrebne odluke.

OO SNP Pljevlja je dao punu podršku politici stabilizacije i jačanja partije koju je utvrdio Glavni odbor zakazivanjem Kongresa za 13. avgust u Podgorici.

Osmi kongres je prava prilika da se još jednom afirmiše osnovno demokratsko načelo poštovanja odluka većine, odnosno da se stane na kraj politici rušenja SNP-a iznutra koju u kontinuitetu sprovode poslanik Prve banke Aleksandar Damjanović i njegovi poslušnici.

SNP nikada nije i neće biti tajkunska partija. SNP je bio, jeste i uvijek će biti narodna partija.

Koristeći siledžijske metode i najprizemnije vrijeđajući sve koji ne misle kao oni, Damjanović i njegovi malobrojni sledbenici umislili su da, samo zato što su u direktnoj sprezi sa DPS tajkunima, mogu da vedre i oblače u SNP-u, odnosno da pučem otmu partiju.

Poručujemo im – dosta je bilo. Nama je SNP važnija od svega, a njima je sve važnije od SNP-a.

Zato Damjanović i Dragoslav Šćekić, koji žele da trguju sa interesima partije, zarad lične i koristi DPS-a, na sve načine pokušavaju da spriječe održavanje Osmog kongresa SNP-a, jer su svjesni svoje štetočinske politike koju je SNP-a pročitao i prezreo.

Dvojac Damjanović-Šćekić, sa kormilarom iz DPS-a, u namjeri da otme SNP javno je demonstrirao manjak demokratskog kapaciteta, a višak uličarskog ponašanja. Nažalost, ništa neočekivano od njih.

Članstvo SNP-a neće dozvoliti da se sa ugledom partije poigravaju oni kojima je najveći uspjeh u životu poznanstvo sa Acom Đukanovićem. OO SNP Pljevlja zato smatra da je Osmi kongres najbolja prilika da se očisti žito od kukolja, kako bi partija, bez onih koji su je vukli unazad, dala prepoznatljiv i snažan doprinos promjenama na bolje u Crnoj Gori.

OO SNP Pljevlja je, zbog kršenja Statuta partije i kontinuiranog djelovanja suprotnog interesima stranke, isključio iz opštinskog odbora Danka Šarančića i Aleksandra Bajčetu.

Sapštenje za javnost SNP Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

“Ako nad srpskim narodom nije učinjen genocid onda ni jedan narod ne zna šta je to”

Lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović, u saopštenju je poručio da se dvije i po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.