četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Spajić: Demokrate i GP URA vidimo kao partnere

Spajić: Demokrate i GP URA vidimo kao partnere

Spajić je rekao da je Crna Gora najbitnija i da je on u dobrom odnosu sa Jakovom Milatovićem čije rezultate je pohvalio

Lider Pokreta „Evropa sad“ Milojko Spajić saopštio nakon sjednice Glavnog odbora i donošenja jednoglasne odluke o samostalnom izlasku na izbore i da on bude nosilac liste, da je sjednica bila sjajna i da ih očekuje puno posla. Istakao je da Demokrate i Građanski Pokret URA vide kao partnere.

Podsjećanja radi, na večeras održanoj sjednici, članovi Glavnog odbora pokreta „Evropa sad!“ jednoglasno su donijeli odluku o modalitetu nastupa na parlamentarnim izborima.

Odlučeno je da pokret u narednom periodu obavi niz razgovora sa građanskim listama, nezavisnim intelektualcima, uglednim aktivistima, lokalnim pokretima i partijama manje brojnih naroda u vezi sa zajedničkim nastupom. Listu će nositi predsjednik pokreta Milojko Spajić koji je za to dobio jednoglasnu podršku. Pokret jedinstveno će nastaviti političku borbu za jak životni standard, slobodne insititucije i pomireno društvo. Naša vizija je vizija u koju vjeruje Crna Gora i nastavićemo još odlučnije za nju da se borimo- saopšteno je nakon sjednice.

Spajić je najavio razgovore sa lokalnim listama i dodao je da bi lista mogla da se zove „Evropa sad i građani“.

– Za dvije i po godine dupliraćemo plate, penzije građanima – naglasio je on dodajući da što se tiče ostavke Janka Odovića, koji je nakon toga isključen iz partije, rekao je da bi izvršni Odbor trebalo da razmotri pravnu situaciju vezano za to.

Spajić je , pored ostalog, rekao da je Crna Gora najbitnija, te da je on  u dobrom odnosu sa Jakovom Milatovićem za čije rezultate je naveo da su odlični.

Izvor-dan

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ČEMU VAKAT TOME I VRIJEME

Moralo je da prođe 78 godina da se pored jame na Stražici, u koju su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.