petak , decembar 13 2019
Početna / Vijesti / Društvo / Stanovnici Avalske ulice reaguju

Stanovnici Avalske ulice reaguju

Žitelji Avalske ulice ogorčeni su na DOO „Čistoća“ i smatraju da je organizovanost zimske službe ravna nuli, počev od direktora Saše Ječmenice do rukovodioca zimske službe koji su odani poslušnici direktora.

Poznato je da se u Avalskoj ulici već pet šest dana ne posipa redovno agregat, možda jedan put dnevno. Čistoća ne obavlja redovno posipanje soli ni u večernjim a ni u jutarnjim ranim časovima kada ima poledice po ulici i kada djeca odlaze u školu i ljudi na posao. Ili do prodavnica za osnovne životne namirnice. Primorani smo da koristimo usluge taksi službe koje nisu toliko ni jeftine.

Građani Avalske ulice poručuju rukovodstvu DOO „Čistoća“ da su spremni da ne plaćaju mjesečne račune, pa nek stižu i opomene (OBAVIJESTI) kako ih nazvaše neki rukovodioci ko zna koje kakvim jezikom.

Spremni smo i na proteste koje bi organizovali ispred upravne zgrade DOO ČISTOĆA i ispred zgrade opštine Pljevlja.

I na kraju pitamo rukovodstvo DOO „ČISTOĆA“ da li je prvo prioritet očistiti naselje Guke gdje živi direktor ili ulice koje su bliže centru grada?

Pa direktore možda je bolje da se posvetite obilasku gradskih ulica prije nego rastjerivanju radnika – poručuju nezadovoljni mještani Avalske ulice.avalska

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

panel diskusija

Panel diskusija na temu “Aerozagađenje u Pljevljima, životna sredina i zdravlje ljudi”

U prostorijama Američkog ugla u Pljevljima 20. decembra 2019. godine sa početkom u 12 časova …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *