sreda , 28 septembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Stranka penzionera, invalida rada i restitucije podržala Demokrate

Stranka penzionera, invalida rada i restitucije podržala Demokrate

Stranka penzionera, invalida rada i restitucije, na čelu sa svojim presjednikom, gospodinom Dragutinom Šestovićem na predstojećim lokalnim izborima će podržati Demokratsku Crnu Goru.

Pozivam sve članove i simpatizere svoje partije da na lokalnim izborima podrže Demokrate, jedine koji zaslužuju podršku starijih stanovnika Pljevalja. Pošto su Pljevlja dovedena na najniže moguće grane, smatramo da kao stranka koju mahom podržava starija populacija, moramo podržati mladost koju jedino Demokrate mogu personifikovati.

Pošto Demokrate predstavljaju smjenu generacija u politici, prirodno je da stariji podrže mlađe, da im pomognu da svi zajedno oslobodimo Pljevlja.

Ovom prilikom pozivamo sve zdravomisleće građane Pljevalja da na lokalnim izborima u nedelju podrže Demokratsku Crnu Goru, partiju mladih ljudi, partiju budućnosti, partiju mladosti jer je mladost jedini resurs za koji se Pljevljaci moraju grčevito boriti.

 

 

Stranka penzionera, invalida rada i restitucije

Presjednik

Dragutin Šestović

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ujedinjena na lokalnim izborima u koalicijama

Predsjedništvo Ujedinjene Crne Gore potvrdilo je predloge svojih opštinskih odbora da na predstojećim lokalnim izborima …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.