utorak , maj 26 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Trening za projekte „Evropa za sve“

Trening za projekte „Evropa za sve“

NVO Multimedijal Montenegro , u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, radi na sprovođenju projekta „EVROPA ZA SVE“ koji za cilj ima jačanje kapaciteta zaposlenih u lokalnim samoupravama, javnim preduzećima i NVO organizacijama za razvoj i implementaciju projekata finansiranih iz EU fondova.

Pozivamo vas da prisustvujete zvaničnom početku treninga u ponedjeljak, 08. Aprila sa početkom u 10 časova u press centru hotela Franca.

    Kroz projekat„EVROPA ZA SVE“  organizujemo treninge za sve zainteresovane sa teritorije opština Berane, Petnjica, Bijelo Polje, Mojkovac, Andrijevica, Rožaje, Gusinje, Plav, Žabljak, Šavnik i Plužine, namijenjene za kvalitetan razvoj i pripremu EU projektnih prijedloga. Radionice održavaju iskusni EU eksperti Marko Rakić i Goran Prebiračević.

 

Moduli treninga su:

– Analiza zainteresovanih strana

– Analiza problema

– Analiza ciljeva

– Analiza strategija

– Matrica logičkog okvira

– Raspored aktivnosti i sredstava

– Finansijski prijedlog

-Popunjavanje Koncept Note i Aplikacionog formulara

 

Kroz projekat je izrađen Project Preparation Manual-priručnik za pripremu EU projekata, kao i praktična pomoć u pripremi EU projekata u tekućim pozivima prekogranične saradnje u kojima učestvuje Crna Gora.

Trening za razvoj EU projekata za NVO organizacije i institucije sa sjevera Crne Gore za organizacije i institucije sa teritorije opština Pljevlja, Žabljak, Šavnik i Plužine održava se 08. i 09. aprila (ponedjeljak i utorak) sa početkom u 10 časova u Hotelu Franca / Pljevlja.  

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

boban-mugoc5a0a-ijzcg

Mugoša: Kraj epidemije moguć 2. juna

Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša poručio je da bi kraj epidemije koronavirusa u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *