ponedeljak , jun 1 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Tri policijska službenika zaražena koronavirusom, 73 u samoizolaciji

Tri policijska službenika zaražena koronavirusom, 73 u samoizolaciji

SAOPŠTENO IZ UPRAVE POLICIJE CG

Tri naša službenika pozitivna su na koronavirus, u samoizolaciji se nalazi njih 73, a tri su u karantinu, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako ističu, njihovi službenici svakodnevno kontrolišu poštovanje privremenih mjera Nacionalnog koordinacionog tijela u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

“Posao policijskih službenika je sam po sebi rizičan a u ovoj situaciji policijski službenici su dodatno izloženi opasnosti od koronavirusa jer su oni jedna od službi koja se nalazi na prvoj liniji odbrane u zaštiti zdravlja građana Crne Gore”, naglasili su.

Policijski službenici koji pružaju asistenciju sanitarnim inspektorima su primarno opremeljeni zaštitnim maskama, rukavicama i odijelima.

“Ostalim službenicima, koji imaju svakodnevni kontakt sa građanima, obezbijeđene su raspoložive količine zaštitne opreme, a u toku je nabavka dodatno opreme”, naveli su u Upravi policije.

 

IZVOR: CDM.ME

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

gimnazija-pljevlja-1

U pljevaljskoj Gimnaziji 35 maturanata sa diplomom “Luče”

Diplomu „Luča“ dobilo je 35 maturanata gimnazije „Tanasije Pejatović“. Rukovodstvo škole zadovoljno je postignutim, jer …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *