četvrtak , 18 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / TRI PUT URA ZA SNP

TRI PUT URA ZA SNP

 Reagovanje OOSNP Pljevlja na Saopštenje DPS-a od 5.10.2016.godine:

DPS ovih dana sigurnim korakom putuje u sunovrat pravo na smetlište istorije. To se vidi na svakom koraku pa i u saopštenju upućenom na račun SNP-a u vezi sinoćnje debate na TV Pljevlja kojim su jedino sami sebi odvalili lijepu šamarčinu.

Zašto bi to bio problem što je Veliku koaliciju „Ključ“ u Pljevljima u ime pljevaljskog SNP-a, URE i DEMOSA briljantno predstavljala mlada profesorica Maida Zilić Delić? To može da bude, a i jeste jedino problem DePeeSovim političkim inžinjerima podvala, prevara i podjela jer ih je pored sjajnog nastupa gospođe Zilić pogodilo još mnogo toga što ne mogu preboljeti. Shvataju kreatori afere „Snimak“, poslodavci privatnih tajnih policija i kupci ljudskih duša po pljevaljskim garažama, da im se izmiče tlo ispod nogu i već im u ušima odzvanja glas naroda koji će im 16. oktobra reći „Dosta!“.

Umjesto što brinete o  sudbini SNP-a, bolje bi bilo da se zapitate šta je sa vašim sigurnim glasovima koji vam ovih dana odlaze u nepovrat, o onim građanima koji su vjerovali u vaša lažna obećanja i o onim koji su shvatili da vaša interesna grupacija više nije adresa na kojoj mogu ostvarivati svoje lične interese.

Gospodo iz DPS-a vi dobro znate da ovaj put vaši politički protivnici nisu samo političke partije već i ogromna većina naroda svjesna da ste joj proteklih četvrt vijeka oduzeli sve što se moglo oduzeti i da joj je ostala još jedino sloboda i duša na koje ste se uvelike nameračili iako znate da se to dvoje ni za kakvo zlato ne prodaje.

Led je krenuo, gospodo iz DPS-a i vaše lađe nezaustavljivo tonu. Stvorena je velika koalicija „Ključ“ i sklopljeni novi prirodni savezi koji su u narodu razbili predubjeđenja i zablude na kojima ste vi zasnivali i održavali vlast i od toga vas hvata panika. To je vaš suštinski problem, a ne da li Maida, Gorica ili neko drugi predstavlja SNP u političkoj tv debati.

I na kraju, vaše saopštenje ima samo jednu dobru stvar, a to je naslov: Tri put URA za SNP !!!

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.