subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / „Trka za srećnije djetinjstvo“ 6. oktobra

„Trka za srećnije djetinjstvo“ 6. oktobra

U organizaciji Crvenog krsta Pljevlja dana 6. oktobra 2018.godine sa početkom u 10h na gradskom stadionu Pod Golubinjom održaće se trinaesta po redu humanitarna i sportsko-rekreativna manifestacija “Trka za srećnije djetinjstvo”.

Ova jedinstvena manifestacija u Crnoj Gori po kojoj je naša organizacija prepoznatljiva i u regionu okuplja učenike osnovnih škola kao i predškolskih ustanova sa teritorije opštine Pljevlja,tako da kao i prethodnih godina očekujemo veliki broj učenika i posjetioca.

Cilj akcije je animiranje učenika kako bi učešćem u trci i kupovinom startnih brojeva sakupili novčana sredstva za pomoć socijalno najugroženijim učenicima i djeci bez roditeljskog staranja. Takođe, prikupljena sredstva mogu se namjeniti, zdravstvenim, socijalnim, prosvetnim ustanovama, sportskim klubovima ili pojedincima kojima je pomoć potrebna.

Moto i ovogodišnje akcije je “Zajednički nam je cilj – dođite na start” tako da Vas pozivamo da dođete u subotu 06.10. u 10h na gradski stadion Pod Golubinjom i svojim prisustvom uveličate ovu jedinstvenu manifestaciju.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.