sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Trnovača na 51. Međunarodnom sajmu u Novom Sadu

Trnovača na 51. Međunarodnom sajmu u Novom Sadu

Na nedavno održanom 51.Medjunarodnom sajmu turizma, lova i ribolova, ekologije, sporta i gastronomije u Novom Sadu, 03.-07. oktobra 2018.godine, prezentovana je rakija Trnovača, posjetiocima i učesnicima sajma.
U maksimalno iskorišćenom izložbenom prostoru sajamskih hala, nastupili su izlagači iz Crne Gore, Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Madjarske, Makedonije, Republike Srpske, Rumu nije, Slovenije i Srbije.
„LORIST“ je jedna od najljepših i najatraktivnijih priredbi koje se na ovim prostorima organizuju a manifestaciju je posjetilo oko 30 hiljada posjetilaca.Predstavilo se oko 450 domaćih i stranih izlagača, održan je niz poslovnih susreta i B2B sastanaka, prezentacija i promocija…
U ovom izizetnom ambijentu predstavljeni su proizvodi rakije Trnovače iz Pljevalja a ujedno kroz ovu rakijsku pricu dostojno su promovisana Pljevlja sa okolinom i turisticki potencijali našeg kraja.
Svojim vrhunskim kvalitetom i uspješnim promocijama na najprestižnijim manifestacijama u zemlji i regionu, rakija Trnovača zauzima znacajno mjesto medju vrhunskim destilerijama regiona.Na Novosadskom sajmu turizma posjetioci i ucesnici sajma bili su u prilici  da degustiraju rakiju Trnovaču od sljive sorta „Požegača“, divlje kruske, jabuke i rakija od kleke – Klekovaca.krvavac1trnovaca
krvavac

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OBAVJEŠTENJE DOO „Vodovod“

Zbog sanacije kvara na distributivnom cjevovodu Balaban – Pliješ dana 28.02.2024. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.