nedelja , jun 7 2020
Početna / Vijesti / Društvo / „Trnovača“ na Sajmu turizma u Novom Sadu

„Trnovača“ na Sajmu turizma u Novom Sadu

Na 52. Međunarodnom sajmu turizma „LORIST“ u Novom Sadu, održanom od 3. – 5. oktobra na kome je prema procjenama organizatora bilo 35 hiljada posjetilaca, 450 firmi izlagača iz 20 zemalja i 700 predstavnika medija svoje proizvode predstavila je i rakija “Trnovača” iz Pljevalja.

– Ovo je četvrti put zaredom otkako rakija “Trnovača” učestvuje na Sajmu turizma u Novom Sadu. Bila je to dobra prilika da brojni posjetioci, delegacije i poslovni ljudi posjete štand, degustiraju rakiju, uživaju u njenim ukusima i uvjere se u kvalitet.Svojim prepoznatljivim dizajnom, kvalitetom i specifičnim ukusom privukla je pažnju velikog broja delegacija i poslovnih ljudi i izazvala interesovanje za podneblje, kraj gdje se proizvodi i način na koji se proizvodi. Kroz promotivni materijal, degustaciju i dobru prezentaciju dočarana je priroda, ambijent, tradicija i kultura pljevaljskog kraja. Na ovaj način je vrlo uspješno predstavljena naša opština, karakter našeg domaćina, turistički potencijali i mogućnosti za razvoj ruralnog turizma – kazao je Vidoslav Krvavac.

trnovaca Sajam novi Sad

Novosadski sajam turizma je dobro mjesto za promociju, nove poslovne kontakte, razmjenu iskustava sa drugim proizvođačima iz ovih oblasti.

– Da bi proizvod zauzeo svoje mjesto na poljoprivrednoj i gastronomskoj mapi regiona potrebna je promocija na prestižnim manifestacijama, u koje svakako spada i Sajam turizma u Novom Sadu. Pljevlja imaju poznate kvalitetne proizvode sa kojima mogu da se predstave i to zaslužuju – zaključio je Krvavac.

trnovaca 2

trnovac 3

smart
smart

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

vektra-jakić

Brković od jula ne smije da siječe šumu

Vektra Jakić, čiji je vlasnik Dragan Brković, 30. juna će izgubiti svaku mogućnost da vrši …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *