sreda , 30 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Trobojka bila i ostala ponos CG

Trobojka bila i ostala ponos CG

Socijalistička narodna partija vjeruje da se scene upotrebe šok bombi i suzavaca od strane policije neće ponoviti.

„I dalje smatramo da je trobojka bila i ostala ponos Crne Gore i svih njenih građana te da ona ničim ne negira ni našu državu, niti njeno postojanje. Upravo zbog toga se direktno i obraćamo predstavnicima policijskih službi i koristimo priliku da ih još jednom podsjetimo da je na mnogim grbovima njihovih jedinica i službi bila upravo trobojka, što dovodi do porazne činjenice da, u stvari, crnogorska policija juriša na svoje simbole“, navodi se u saopštenju SNP-a.

SNP CG je sigurna da nije ugrožen državni integritet, te da je Crna Gora država svih nas. Mirnim i dostojanstvenim skupovima čuvamo i našu državu i čast građana Crne Gore.

Koristimo priliku da javno pozovemo predstavnike Ministarstva unutrašnjih poslova da ne nasijedaju na izlizane floskule o ugroženosti države i ne dozvole da zbog punih džepova i direktne koristi uskog kruga ljudi, dolaze u sukob sa svojim narodom. Želimo mir, ne želimo sukobe!

Desetine hiljada građana mirnim litijama dokazuju svoju ljubav prema Crnoj Gori.

„SNP poštuje poziv Episkopskog savjeta da sva stranačka i nacionalna obilježja svako nosi u srcu. Mi nastavljamo da mirno i nenasilno pružamo otpor bezakonju“, zaključili su.

 

izvor: in4s.net

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OIK Pljevlja: Neosnovan prigovor koalicije okupljene oko DPS

DPS sa svojim koalicionim partnerima BS, SD, i SDP-om podnijela je sinoć pola sata prije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.