nedelja , mart 29 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Trobojka na igralištu „Familija“

Trobojka na igralištu „Familija“

Grupa mladića tokom dana košarkaško igralište „Familija“ u centru grada, u Skerlićevoj, oslikala je u trobojku. Tokom dana pripadnici Centra bezbjednosti Pljevlja, na poziv Službe komunalne policije izašli na licu mjesta i legimitisala su osobe koje su se tu zatekle. Na snimku koji se dijeli putem društvene mreže Facebook, može se vidjeti da su svi predali svoje lične karte, a ponašanje policije je bilo više nego korektno, u skladu sa pravilima službe.
Oko 18 časova, ponovo je putem Facebook počeo da se dijeli snimak na kome se vidi grupa mladića koji stoje pored terena, i skandira „Milo lopove“, „Ne damo svetinje“ i „Kosovo-Srbija“.
Podsjetimo u utorak lokalna uprava apelovala je na građane da se, kako je navedeno u saopštenju, „ odgovorno, savjesno i revnosno odnose prema javnoj imovini koja pripada svima nama, a da svoja vjerska osjećanja i politička uvjerenja iskazuju na civilizovan način, u skladu sa građanskim i demokratskim vrijednostima.“

FAMILIJA-TROBOJKA
foto: facebook Veselin Dragaš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komunalna policija Opštine Pljevlja će, kao i do sada postupati u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i nastaviti odlučno da djeluje u cilju zaštite imovine grada od neodgovornih pojedinaca i grupa, a sve sa ciljem obezbjeđenja komunalnog reda. S tim u vezi, koristimo priliku da obavijestimo građane Pljevalja da su pripadnici Komunalne policije preduzeli službene radnje i napravili zabilješke o iscrtavanju murala koji nose političke poruke i poruke koje imaju tendenciju negiranja crnogorske suverenosti, te da će isti, u najkraćem roku i u skladu sa zakonom biti uklonjeni sa svih javnih površina, navedeno je između ostalog u saopštenju.

Za sada okrečen je mural u obliku trobojke na zidu u ulici Hamdije Šahimpašića i uklonjen bilbord u Borovici.

 

 

izvor: pvportal.me

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

kona djeca

Kina proglasila kraj epidemije koronavirusa

Širenje virusa korona na teritoriji Kine je zaustavljeno, saopštio je zvanični predstavnik Kimiteta za zdravstvena …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *