sreda , septembar 30 2020
Početna / Vijesti / Društvo / U Pljevljima nastavljeno sa uklanjanjem privremenih objekata

U Pljevljima nastavljeno sa uklanjanjem privremenih objekata

Mnogi vlasnici privremenih poslovnih objekata u ulici Nikole Pašića odlučili su da sami uklone privremene objekte kako se ne bi izlagali dodatnim troškovima. Iz Sekretarijata za uređenje prostora rečeno je da je DUP Opštine Pljevlja predvidjela izgradnju većeg poslovnog objekta na toj lokaciji.

Vlasnicima privremenih objekata koji nisu produžili ugovor o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta i ugovor o zakupu zemljišta a bili su pismeno obaviješteni od Sekretarijata za uređenje prostora da izmire obaveze po osnovu zakupa zemljišta i po osnovu naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta i vlasnicima privremenih objekata gdje se lokacija iz planskog dokumenta privodi namjeni, Sekretarijat za inspekcijske poslove kao nadležan organ u smislu odluke  o privremenim objektima (Sl.list.CG-opštinski propisi br 27/15 i 30/2019),  donio je rješenja o uklanjanju privremenih objekata saopštila je sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Opštine Pljevlja, Joka Đačić.

 

izvor: pvinformer.me

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

pljevlja - rudnik - press konferencija (1)

Stabilno poslovanje i rekordni rezultati

Stabilno poslovanje, rekordni rezultati u proizvodnji i rekordni finansijski rezultati obilježili su poslovanje između dva …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *