nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / UHAPŠENA PLJEVLJANKA ZBOG SUMNJE NA RAZBOJNIŠTVO

UHAPŠENA PLJEVLJANKA ZBOG SUMNJE NA RAZBOJNIŠTVO

Zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo razbojništva policija u Pljevljima lišila je slobode tridesetdvogodišnju R.P, kaže se u Saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja, koje potpisuje načelnik Dragan Slavulj.

U Saopštenju se kaže:

Dana 22.1.2021.godine oko 17,40 časova obavijestio je dežurnu službu CB Pljevlja građanin G.V (1962) iz Pljevalja da mu je u ulici Omladinska na kućna vrata došao komšija Đ.R (1938) sa tragovima krvi na sebi, govoreći nerazgovjetno, ali da je uspio da shvati da ga je neko fizički napao i opljačkao, te da je pozvao hitnu medicinsku pomoć. Odmah po prijemu obavještenja policijski službenici su izašli na mjesto događaja i isto obezbjedili do dolaska ekipe za vršenje uviđaja. Lice je od strane hitne službe Pljevlja preveženo u MC Pljevlja na dalje liječenje. Od Đ.R (1938) je u prostorijama MC Pljevlja prikupljeno obavještenje i došlo se do saznanja da ge ja u njegovom stanu koji se nalazi u Omladinskoj ulici fizički napala NN ženska osoba, nanijela mu povrede i tom prilikom mu otuđila 370 eura, kao i mobilni telefon nepoznate marke, navodi s u saopštenju.

O događaju je upoznat ODT u Pljevljima kao i Viši državni tužilac u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu razbojništvo.

Uviđaj je uradila policija u Pljevljima u prisustvu osnovne tužiteljke u Pljevljima Nataše Bajčete.

Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac lice P.R (1989) iz Pljevalja, nakon čega je ista pronađena u Ulici Breznička u Pljevljima i oko 22,30 časova lišena slobode i u zakonskom roku će biti sprovedena Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju na dalju nadležnost, stoji u saopštenju.

Saopštenje Centra bezbjednosti Pljevlja

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Oblačno sa slabim padavinama

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, na sjeveru uglavnom sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.